"Всі полки розформовують, бл*, територіальної оборони": Окупанти обговорили перспективи армії РФ (аудіо)

Російські окупаційні війська зазнають на фронті шалених втрат. Через це командування терористів розформовує підрозділи територіальних військ ЗС РФ. Про це йшлося у розмові російських загарбників, перехоплення якої опублікувало Головне управління розвідки МО України, передають Патріоти України.

Зокрема, воєнні злочинці обговорювали, що отримали зведення про загибель одразу 5-ти своїх танкістів. "Мені начальник штабу показав зведення, каже, там танкісти загинули, бл*. Я дивлюся, там усі 5 пацанів наших та ще одне прізвище незнайоме. Це, мабуть, оцей зі "Шторму", – йдеться у розмові.

"Х** знає, ось рух іде. Всі полки розформовують, бл*, територіальної оборони. Залишають тільки наш полк. І на базі нашого полку йде злиття", – розповів окупант.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...