"Всі сидять по домівках, позакривалися, плачуть і чекають": У мережу виклали розмову окупанта з жінкою про нюанси мобілізації в Росії (відео)

Мобілізація в Росії найактивніше відбувається в провінційних регіонах. Москву і Санкт-Петербург влада РФ не "чіпає" зі страху народного бунту. Про це свідчить перехоплена телефонна розмова російського окупанта з дружиною. Аудіозапис 30 вересня оприлюднило Головне управління розвідки Міністерства оборони України, передають Патріоти України.

"Найбільша мобілізація – це Курськ, Бєлгород і Воронезька область. Прикордонні території. З Москви 50 людей поїхало, а сьогодні з Россоші, з маленької, – 300 тільки. 300 осіб забрали, блін, одним днем. Ольховатка, ось ці всі, Криничне, з сіл забирають, тому що Москва зараз підніме одразу страйк, вийдуть на Червону площу. А ми мовчимо, тому що маленьке провінційне містечко", – сказала дружина військового РФ.

Вона додала, що росіянам заборонили залишати населені пункти, де вони прописані – не можна виїхати навіть до сусіднього села. "Наказ губернатора Воронезької області підписано, всі невиїзні. Нікому не можна виїжджати ні з області, з міста, де прописаний – звідти виїжджати не можна. З Россоші в село не можна, з села в Россош не можна, скрізь прикордонники стоять. А за втечу від мобілізації три роки. Тому всі сидять по домівках, позакривалися, сидять всі, плачуть і чекають", – поскаржилася вона.

Росіянка додала, що відбувається "щось страшне", і "головне, що тільки на прикордонних територіях":

"Пітер взагалі не чіпають, Москву взагалі не чіпають, а ми тут як ці, нікому не потрібні. Можна й пожертвувати".

Дружина окупанта також розповіла, що її батько отримав повістку, судячи з якої, він виявився "старшим зенітної установки". "Там є код військовий "військова спеціальність". Так ось ми тата код розшифрували, він виявляється старший зенітної установки, а він каже: "Я її в очі не бачив". Ну, кому ж цікаво, у військкоматі зараз збір іде за цими кодами. Чудово, в 46 років ще він там буде зі своїм хворим коліном ходити, кульгає. На війні там бігати буде", – обурилася росіянка.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...