"Вся кремлівська рать": Про становлення режиму Путіна знімуть серіал

Відомий український продюсер Олександр Роднянський готує новий серіал про становлення режиму президента Росії Володимира Путіна. Про це пише Variety, передають Патріоти України.

Роднянський описує майбутній серіал "Вся кремлівська рать" (All the Kremlin's Men) як "реальну жахливу історію про те, як людина, що змінила світ, отримала можливість зробити це" і порівнює його з хітовим шоу "Картковий будинок" про політичні інтриги в США.

Серіал буде створений лос-анджелеською компанією Роднянського AR Content, а в його основу ляже бестселер відомого репортера Михайла Зигаря, колишнього головного редактора російського незалежного телеканалу "Дождь". Книга заснована на незвичайній серії інтерв'ю з найближчим оточенням Путіна.

Відзначається, що серіал розповість про те, як скромний колишній офіцер КДБ став одним з найстрашніших політиків у світі, відкриє завісу над тим, що відбувається за стінами Кремля, і покаже, як діє Путін і його найближче оточення. Також серіал охопить події, які вплинули на прихід російського президента до влади і передували вторгненню Росії в Україну 24 лютого.

Сам Роднянський обіцяє, що серіал простежить еволюцію мислення Путіна. За словами продюсера, незважаючи на те, що Путін завжди придушував місцеві ЗМІ, він спочатку намагався домогтися прихильності Заходу. Але після війни в Іраку і особливо після революцій в Грузії і в Україні Путін відчув себе зрадженим. "Війна, яку він веде в Україні – прямий наслідок цього почуття", – вважає Роднянський. – "Вся кремлівська рать" покаже міжнародній аудиторії, як крок за кроком розум Путіна розчинявся в теоріях змови, і як люди навколо нього використовували його глибокі страхи і недовіру до західних цінностей, які він завжди вважав цинічною брехнею".

Зазначимо, український продюсер Олександр Роднянський родом з Києва починав свою кар'єру в Україні наприкінці 1980-х, проте з початку 2000-х жив і працював у Росії. Після початку повномасштабного російського вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року Роднянський виїхав з Росії і критикує дії Кремля. Він є лауреатом кількох десятків престижних нагород і номінацій, включаючи "Оскар" і Канни.

Обстріли лише посиляться? Росія намагається змусити українців покинути друге за величиною місто, - Bloomberg

четвер, 18 квітень 2024, 9:14

Майже ніхто не прогнозує, що російським силам вдасться захопити Харків найближчим часом. Як пише Bloomberg, українські та західні офіційні особи розглядають посилений обстріл Росією міста Харкова як спосіб змусити мирних жителів евакуюватися, передают...

У ворога великі проблеми: Російська ППО все частіше збиває свою авіацію в окупованому Криму

четвер, 18 квітень 2024, 8:56

Російські окупанти дедалі частіше почали збивати власні повітряні судна над тимчасово окупованим Кримом. Причиною "дружнього вогню" російської ППО стала наростаюча напруга через постійні атаки України по російських військових об'єктах на півострові, п...