Вся лінія фронту вже півтора тижні є статичною, це перший показник позиційної війни, - МВС

Вся лінія фронту від півдня до півночі України вже півтора тижні є статичною. Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону повідомив радник міністра внутрішніх справ України Ростислав Смірнов, передають Патріоти України.

"Ми бачимо, що півтора тижні лінія фронту є статичною починаючи на півдні нашої країни, закінчуючи на півночі, на Харківщині. Тобто ворог робить деякі спроби штурмів, але вони не мають успіху. Тобто лінія фронту не змінюється. Це є першим показником позиційної війни", - підкреслив він.

За його словами, це відбувається, зокрема, завдяки правильному плану Генштабу по знищенню бойових складів окупантів.

"За останні тільки два тижні ми знищили понад 30, а загалом знищили понад 50 складів з боєприпасами. Також знищено 17 командних пунктів. Це велика кількість зруйнованих їхніх тилових забезпечень, яка змінює їхні логістичні ланцюжки і можливість до наступальних дій", - зазначив Смірнов.

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: