Вся Німеччина вражена, на Кремль чекають нові санкції: Прокуратура ФРН звинуватила владу Росії у замовному вбивстві чеченського політемігранта у центрі Берліну

Федеральна прокуратура Німеччини висунула проти російського влади обвинувачення у замовному політичному вбивстві колишнього польового командира у часи російсько-чеченських війн Зелімхана Хангошвілі, повідомляють Патріоти України з посиланням на DW.

За даними слідства, відомства, які підкоряються уряду РФ, дали завдання “ліквідувати” Хангошвілі обвинуваченому громадянину Росії «Вадиму К., відомому як Вадим С.».

“За замовним вбивством стояли ворожі відносини жертви з російською державою, з урядами автономних республік Чечня і Інгушетія, а також з проросійським урядом Грузії“, – заявили в прокуратурі.

У зв’язку зі звинуваченнями на адресу російського уряду глава МЗС Німеччини Хайко Мас не виключив можливості введення нових санкцій проти Росії.

Колишнього польового командира часів другої чеченської війни Зелімхана Хангошвілі застрелили минулого літа в Берліні. Відразу після вбивства був затриманий передбачуваний вбивця, 49-річний росіянин.

В Німеччину чеченський польовий командир поїхав після того, як у 2015 році в Тбілісі на нього було скоєно замах. Путін раніше заявляв, що Хангошвілі був “абсолютно кривавим вбивцею”.

"Треба припинити говорити, що США зроблять. Ми повинні": Боррель зробив різку заяву про ППО для України

четвер, 18 квітень 2024, 13:59

Віце-президент Європейської комісії, високий представник ЄС з питань зовнішньої та безпекової політики Жозеп Боррель наголошує, що не можна постійно розраховувати на США, Європа має дати Україні системи протиповітряної оборони з власних запасів. Про це...

"Закриття біолабораторій та припинення переслідування християн": Конгресвумен-республіканка висунула дивні умови для надання Україні допомоги від США

четвер, 18 квітень 2024, 13:45

Конгресвумен-республіканка від штату Джорджія та соратниця експрезидента США Дональда Трампа Марджорі Тейлор Грін запропонувала дивні правки до законопроєкту з допомогою для України. Про це йдеться на сторінці асигнування, передають Патріоти України. С...