"Вся територія України їм не потрібна": ​Названо найбільш болюче питання Путіна, пов'язане з війною на Донбасі

У зв'язку з падінням рейтингу президента Росії Володимира Путіна йому можливо знадобиться маленька переможна війна. Про це розповів головний редактор сайту "Інформаційний опір" Юрій Карін, повідомляють Патріоти України.

Це пов'язано з питанням про повернення території окупованого Донбасу під контроль України, яке зараз одне з головних в Кремлі. Там розглядають високі шанси на реалізацію власного сценарію зі зняттям санкцій, визнанням анексії Криму та повернення ОРДЛО до складу України на умовах Москви.

"Вся територія України їм не потрібна. Питання не в тому, як її захопити, а на які кошти утримувати і якими силами контролювати. Це найболючіше питання агресора. Але маленька переможна війна може зробити жертву агресії більш поступливими і вселити віру росіянам в великого полководця. В даному випадку більш ідеального плацдарму, ніж мілітаризована ОРДЛО, немає. Плюс, невелике "плече підскоку" для посилення і підкріплення ударного кулаку через українсько-російський кордон, де вже зосереджена достатня кількість російських військ", - розповів Карін.

Джерело: Апостроф

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...