"Всіх окупантів відправлено до пекла": Бійці ССО показали, як проводять "зачистку" поблизу Торецька (відео)

Бійці батальйону спеціальних операцій (ССО) "Еней" штурмової бригади Національної поліції України "Лють" разом із військовими зі 138-го центру спецпризначення ЗСУ показали, як вибивають російських окупантів із Північного, що біля Торецька. Про це йдеться на Facebook-сторінці Нацполіції України, передають Патріоти України.

"Бійці зачистили вулиці та будинки. Всіх окупантів відправлено до пекла, де їм саме місце!", — йдеться у повідомленні. На сторінці Об’єднаної штурмової бригади Нацполіції "Лють" заявили, що українські захисники роблять все можливе, щоб раз і назавжди очистити Україну від російської навали. Вони також показали відео проведення "зачистки" в одному з населених пунктів Донецької області — у Північному.

Підписуйся на сторінки UAINFO Facebook, Telegram, Twitter, YouTube

Бої в Курській області РФ: У Курчатові, де знаходиться АЕС, вночі чули непоодинокі вибухи. Повідомлялося про ракетні атаки. Росіяни панікують через загрозу "другого Чорнобиля"

середа, 7 серпень 2024, 7:21

: У місті Курчатов Курської області РФ увечері у вівторок, 6 серпня, пролунали вибухи. Звук був чутний у районі, де розташована Курська АЕС, повідомили російські Telegram-канали. . Так, у соцмережі з'явилися ролики із камер відеоспостережень. На них о...

Росія тисне на п'яти напрямках на сході: Селезньов розповів про небезпеку на фронті

середа, 7 серпень 2024, 6:56

Збройні сили Російської Федерації спробують посилити тиск на декількох напрямках на фронті. Зокрема, основний осередок бойових дій - схід України. Про це повідомив колишній речник Генштабу ЗСУ, полковник Владислав Селезньов в ефірі FREEДОМ, передають П...