"Всім ясно і добре відомо": Путін відверто визнав кризу у війні

Російський диктатор Володимир Путін чи не вперше публічно визнав, що у Росії виникли труднощі на фронті. Про це Путін заявив під час зустрічі із президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим, передають Патріоти України з посиланням на українські ЗМІ.

«Всім ясно і добре відомо, що Росія також стикається з кризами, в тому числі і перш за все, звичайно, на українському напрямку», – заявив диктатор.

А далі Путін продовжив розповідати про інший військовий конфлікт, який лобіює РФ. «Історична причетність Росії до ситуації на Південному Кавказі, та й протягом останніх кількох років, диктує нам необхідність участі у цих подіях. Звичайно ж, в тій частині, в якій цього вимагають сторони. Звичайно, після мого візиту до Азербайджану я зв'яжуся з прем'єр-міністром Пашиняном і розповім йому про результати наших переговорів. Я знаю, що Азербайджан націлений на те, щоб завершити всі процедури з повним врегулюванням», – сказав Путін.

Кинуть на фронт: У Москві після рейду десятки мігрантів отримали повістки

понеділок, 19 серпень 2024, 16:30

Після масштабного рейду у Москві десяткам мігрантів вручили повістки до військкоматів. Про це пише видання "Медуза", передають Патріоти України. Зазначається, що військові слідчі провели у Москві рейд, за результатами якого десяткам мігрантів, які отри...

Військовозобов'язані в Україні зможуть отримати відстрочку за новими підставами: Ось що планує Рада

понеділок, 19 серпень 2024, 16:26

Комітет національної безпеки, оборони та розвідки провів чергове засідання, на якому обговорювали питання розширення переліку підстав для відстрочки від мобілізації. На засіданні розглянули проєкт Закону про внесення змін до Закону України "Про мобіліз...