"Всім, хто "розганяє" зраду, я хотів би сказати наступне... Атака в п'яту річницю Дебальцевської трагедії - особливий цинізм... Тримаймось разом!" - Єрмак

Керівник Офісу президента Єрмак наголошує, що влада робить усе, щоби закінчити війну на Донбасі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Facebook Андрія Єрмака.

Так атаку, яка відбулась у річницю Дебальцевської трагедії, Єрмак назвав особливим цинізмом. Він висловив співчуття родині загиблого українського воїна. Окремо керівник ОП звернувся до тих, хто вбачає "зраду" в діях влади.

"Всім, хто "розганяє" зраду, я хотів би сказати наступне: так, у нас в країні йде війна, вона не припиняється. Те, що ця атака відбулась в п‘яту річницю Дебальцівської трагедії - особливий цинізм. Глибоке співчуття родині загиблого.

Але саме тому ми сьогодні робимо все для того, щоб цю війну закінчити. Щоб зранку не приходили такі новини, щоб наші воїни повернулись до своїх родин живими.

Так, ми прагнемо миру, але водночас ми збільшуємо фінансування на армію і активно працюємо над підвищенням її обороноздатності.
Так, ми йдемо шляхом переговорів, але водночас і шляхом внутрішнього посилення: наша армія готова відповідати на подібні атаки, і давати гідну відсіч агресору. Тримаймось разом!", - закликав голова ОПУ.

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 23 квітня

вівторок, 23 квітень 2024, 9:48

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 23.04.24 орієнтовно склали:

Треба закрити небо: ЄС та НАТО тиснуть на Грецію й Іспанію щодо надання Україні додаткових систем ППО, - FT

вівторок, 23 квітень 2024, 8:59

ЄС та НАТО чинять сильний тиск на Грецію та Іспанію з вимогою надати Україні більше систем протиповітряної оборони Про це повідомляє Financial Times з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України. Лідери ЄС під час саміту в Брюсселі минуло...