Всім підозрюваним у нападі на мікроавтобус з проросійськими молодиками Киви суд обрав суворий запобіжний захід

Глава МВС Арсен Аваков пообіцяв покарати всіх замовників нападу на мікроавтобус у Харківській області.

Всім нападникам на мікроавтобус поблизу Люботина обрали запобіжний захід

Київський районний суд Харкова обрав запобіжний захід 16 особам, причетним до нападу на мікроавтобус поблизу Люботина. Всіх підозрюваних відправили під варту на 60 діб без права внесення застави. Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської області, зазначають Патріоти України.

Як розповіли в поліції, 28 серпня, наступного дня після інциденту, правоохоронці встановили та затримали ще 5 причетних до нападу. Двом з них повідомили про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень.

Досудове розслідування за фактом нападу на мікроавтобус досі триває.

Нагадаємо, 27 серпня у Харківській області невідомі скоїли напад на мікроавтобус, після чого втекли з місця події. Правопорушники побили пасажирів мікроавтобусу, а також стріляли в них з травматичного пістолету. Того ж дня поліція затримала 14 підозрюваних у нападі. В результаті інциденту постраждало чотири людини.

У Міністерстві внутрішніх справ заявили, що інцидент поблизу Люботина стався через конфлікт між прихильниками двох політичних сил.

Суддя мотив не зрозумів: Німецький офіцер пояснив, чому шпигував на користь росіян

вівторок, 30 квітень 2024, 20:41

Німецький офіцер бундесверу, якого судять за підозрою у шпигунстві на користь Росії, заявив, що його дії були скеровані страхом ядерної війни. Про це пише BILD, передають Патріоти України. За даними слідства, з травня 2023 року офіцер, якого ЗМІ назива...

На Харківщині судитимуть кримінального авторитета, який укупі з росіянами пограбував ексмера Добкіна (фото)

вівторок, 30 квітень 2024, 19:15

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо кримінального авторитета з Вовчанська Дмитра Чигринова на прізвисько "Чиж", чотирьох російських військових та трьох жителів Вовчанська, які під час окупації грабували й к...