Всім так хочеться жити... добре: Що може запропонувати Зеленський олігархам

Угода між президентом та олігархами не виглядає нереалістичною.

Володимир Зеленський отримав всю владу в країні і тепер буде контролювати не тільки свій офіс. Наразі йому ще залишилося заручитися підтримкою мерів і місцевих рад та досягти взаєморозуміння з головними акціонерами країни – олігархами. Про це у своєму відеоблозі "Грані правди" розповів журналіст Павло Казарін, із міркуваннями якого Патріоти України пропонують вам ознайомитися.

"Володимир Зеленський буде контролювати не тільки свій офіс. В його розпорядженні – парламент і Кабмін, силовий блок і виконавча влада", – зазначив Казарін.

Він додав, що вітчизняна судова система також неодноразово доводила свою так звану "гнучкість". "Для повноти картини президенту залишилося лише заручитися підтримкою мерів і місцевих рад... і досягти взаєморозуміння з головними акціонерами країни – олігархами. Така угода не виглядає нереалістичною. Як мінімум, тепер, коли легітимність нового президента захмарно висока, відкрито воювати з ним – не найбільш виграшна стратегія", – підкреслив Казарін.

"Тим більше, що законодавчі віжки залишаються в руках президентського офісу, а блокуючого пакета в жодної фінасово-промислової групи – попросту немає", – підсумував журналіст.

Відео повного відеоблогу Павла Казаріна "Грані правди" за 2 серпня 2019:

Джерело: 24 канал

Закон про "іноагентів" не наближає Грузію до ЄС, - ​президент Європейської Ради

субота, 20 квітень 2024, 19:05

Президент Європейської Ради Шарль Мішель розкритикував грузинський закон про "іноагентів", заявивши, що його прийняття вплине на рішення про вступ Грузії до ЄС. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. "Я хочу чітко заявити: цей законопр...

Верещук прокоментувала чутки про своє нове "призначення"

субота, 20 квітень 2024, 18:41

Віцепрем'єр-міністерка Ірина Верещук відреагувала на інформацію у ЗМІ про "призначення" головою Тернопільської обласної військової адміністрації. Про це вона повідомила у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Сьогодні деякі ЗМІ написали,...