"Всюди укропи, нас оточили, наших тут немає": Окупант побідкався, як у паніці тікає через Донецьк до Росії (аудіо)

Військовослужбовець РФ розповів, що відходить із залишками особового складу до Росії через Донецьк. Позицій окупантів навколо вже немає. Про це йдеться у перехопленій телефонній розмові, оприлюдненій ГУР МО у Telegram, передають Патріоти України.

Військовий РФ розповідає, що з 19 людей їх залишилося всього троє. Вони мешкають в підвалі та не мають їжі. «Ми в Донецьку. Нас 19 осіб. Наш взвод, коротше, розх****ли. Нас залишилося лише троє осіб. Ми живемо в підвалі. Тут пі**ць, нас тут не годують», — сказав окупант.

При цьому він розповів, що командири давно покинули їх. Тому вони мусять самостійно вибиратися. «Командування немає. Ми прибилися до артилерії. Якщо, не дай Бог, на мене прийде вантаж 200, знай, що я живий», — каже окупант товаришу.

Після того, як загарбники потрапили в кільце ЗСУ, вони вирішили тікати до Росії. «Ми будемо виходити в Росію. Зрозумів? Ми взагалі в кільці були», — додав загарбник.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...