​"Всьо сбілі, но...": Губернатор Воронезької області поскаржився на атаку БПЛА, які пошкодили нафтобазу

Губернатор Воронезької області РФ Олександр Гусєв заявив, що начебто вночі безпілотники атакували нафтобазу, яка була "незначно" пошкоджена.

"У Ліскінському районі Воронезької області з надмалої висоти було здійснено спробу атаки нафтобази українськими безпілотними літальними засобами", - очільник російського регіону у Telegram.

Гусєв стверджує, що за попередньою інформацією, кілька безпілотників незначно пошкодили резервуари з паливом, але загоряння не допущено і постраждалих теж немає.

"Наразі на місці працюють усі оперативні служби. Ліквідація наслідків події триває. Пошкодження об'єкта уточнюються", - повідомив російський губернатор.

Пізніше Гусєв додав, що за уточненими даними, близько 3 ночі чергові сили ППО нібито збили 6 безпілотників у Ліскінському районі.

За словами російського чиновника, внаслідок падіння уламків БПЛА нібито "незначно пошкоджено резервуар нафтобази, який не використовувався ".

Гусєв запевняє, що загоряння не сталося, постраждалих та інших руйнувань об'єктів інфраструктури немає.

Початок переговорів з ЄС: Починайте виконувати!

п’ятниця, 28 червень 2024, 1:07

Початок переговорів про вступ до ЄС – це не подарунок для влади і не приз глядацьких симпатій. Це – визнання героїчної боротьби української Армії за підтримки Народу. Але це також – певне, остання сходинка, на яку пускають авансом. Далі – дуже складна ...

Змагання роботизованих систем: Росіяни розробили новий спосіб вистежувати українські морські дрони

п’ятниця, 28 червень 2024, 0:10

Росіяни заявляють, що безпілотні вертольоти ВТ-30Е можуть виконувати моніторингові завдання цілодобово та за будь-яких погодних умов. . Російські окупанти для розвідки та відстежування українських безекіпажних катерів-камікадзе планують використовуват...