"Всього найкращого - до побачення": Британські спецслужби розкрили останні повідомлення нацистів

Спецслужби Великої Британії оприлюднили останні перехоплені повідомлення нацистів, якими вони обмінювалися перед капітуляцією в 1945 році. Документи опубліковані на сайті британського Центру урядового зв'язку з нагоди 75-ї річниці закінчення Другої світової війни, повідомляють Патріоти України.

У них йдеться про те, що останню радіограму 7 травня 1945 року о 7:35 відправив лейнтенант по імені Кункель, після цього зв'язок було припинено. "Британські війська увійшли до Куксхафену 6 травня о 14:00 – з цього моменту весь радіозв'язок припиняється – бажаю вам всього найкращого", – йшлося в повідомленні.

У ще одному повідомленні зазначалося: "Закриття зв'язку назавжди – всього найкращого – до побачення". За кілька днів до цього було перехоплено інше повідомлення, в якому німецький солдат, що перебував на датському узбережжі, запитав по радіозв'язку, чи є у когось сигарети. Йому відповіли, що їх немає.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...