Всього не скажуть? Єрмак відповів, коли план перемоги від Зеленського презентують в Україні

Деякі частини плану перемоги України у війні проти країни-агресора, який у США презентував глава Української держави Володимир Зеленський, є закритими. Про це 29 вересня в ефірі національного телемарафону повідомив глава ОП Андрій Єрмак. Відеозапис опублікували на його сторінці в Telegram, передають Патріоти України.

Єрмака запитали, коли план перемоги України від Зеленського презентують українцям.

"Це план президента, і, безумовно, як він пообіцяв, після презентації президенту Сполучених Штатів, партнерам, я думаю, що він буде презентований українцям. Але, безумовно, є частини, такі дуже чутливі, вони є закритими. І не тому, що є секрети, – відповів глава ОП. – Це наша країна, ми всі, знаєте, сьогодні в доброму сенсі цього слова така, дійсно, єдина родина, у якій не може бути секретів, особливо під час війни. Але все ж таки, усе, що стає публічним, – це чують не лише в нас, в Україні, це чує й ворог".

За словами Єрмака, важливо реалізацію цього плану "побачити на ворожій території" – "у результатах, у перемогах військових, Збройних сил" України.

"Люди в нас дуже розумні, люди все розуміють і все оцінюють. Я думаю, що дуже часто навіть краще за політиків", – підкреслив керівник ОП.

Найважливіші люди в країні?: Держава витратить десятки мільйонів на квартири для нових суддів

понеділок, 30 вересень 2024, 13:55

Вищий антикорупційний суд у 2025 році планує витратити близько 60 млн грн на закупівлю службових квартир для новопризначених суддів ВАКС та Апеляційної палати ВАКС. Про це повідомляє «Судово-юридична газета», передають Патріоти України. Як зазначив під...

Примус до миру

понеділок, 30 вересень 2024, 13:50

Новина про те, що українська ЦВК заходилась інвентаризувати дільниці, – найпевніше, стосується рутинної роботи установи. Однак вона лягає на дуже неспокійне тло. По-перше, українським політикумом нуртують сезонні чутки про «вибори наступної весни». І р...