Встановлено особи деяких загиблих внаслідок удару по авіабазі стратегічної авіації РФ в Енгельсі

На російському аеродромі Енгельс базуються літаки, які завдають ракетних ударів по Україні

В Енгельсі (РФ) поховали трьох техніків інженерно-авіаційної служби авіаескадрильї Ту-160 важкого бомбардувального авіаполку РФ загиблих 26 грудня на авіабазі. Особи загиблих вдалося верифікувати у соцмережах. Про це у четвер, 29 грудня, пише співзасновник InformNapalm, OSINT-експерт Іраклі Комахідзе.

Так, в результаті "хлопків" на аеродромі в Енгельсі 26 грудня загинули:
  • майор Воронов Андрій Миколайович 1976;
  • старший лейтенант Ануфрієнко Максим Андрійович 1989;
  • старший лейтенант Пампухін Олександр Анатолійович 1989 року.
Як вже писали Патріоти України, 26 грудня в результаті удару безпілотника по летовищу Енгельс-2 міг бути знищений пункт управління авіабази. За інформацією міноборони РФ, внаслідок удару загинули троє російських військових, але техніка нібито не постраждала.
Нагадаємо також, сили ППО РФ збили 29 грудня літак біля аеродрому Енгельс. Однак він виявився російським Су-27, котрий не ідентифікувався вчасно, як свій.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...