Встановлює паркани, РЕБ й не тільки: ЗМІ розкрили, як Росія намагається захистити Кримський міст від дронів


Росія намагається посилити захист Кримського мосту від дронів та ракет. Встановлює металеві загорожі, системи радіоелектронної боротьби (РЕБ) й не тільки, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал "Крым.Реалии".

Аби захистити бетонні опори Кримського мосту від атак підводних і надводних дронів - Росія встановлює металеві паркани. Наразі їхня довжина становить близько 600 метрів.

Зокрема у паралельно мосту в морі почали з'являтись бетонні тетраподи, а також металеві конструкції, які схожі на протитанкові "їжаки", що зварені між собою.

"На протилежному боці острова зафіксовано лінію косинців, які посилюють роботу російських систем радіоелектронної боротьби. Металеві тетраедри, ймовірно, виконують роль хибних цілей для українських ракет і дронів", - пише "Крым.Реалии".

Тим часом уздовж південного боку Керченського мосту російські терористи встановили близько десятка спостережних пунктів, кулеметних "гнізд", а також позиції для протиповітряної оборони (ППО), що накриті маскувальними сітками.

Позиція США щодо ударів далекобійною зброєю по РФ не змінилася, - радник Білого дому з питань нацбезпеки

п’ятниця, 13 вересень 2024, 20:00

Радник Білого дому з питань національної безпеки Джон Кірбі у п’ятницю, 13 вересня, заявив, що США не змінили свою позицію щодо ударів далекобійною зброєю по території Росії. Про це повідомляє агенція Reuters, передають Патріоти України. За результатам...

Окупанти тікають у "самоволку": На Харківщині в загарбників нестача води та провізії на фронті

п’ятниця, 13 вересень 2024, 18:30

Російські військові на Харківщині через нестачу води та провізії самовільно залишають підрозділи окупаційних військ, передають Патріоти України з посиланням на ОТУ "Харків". У районі населеного пункту Глибоке спостерігається нестача води та провізії н...