Встановили кутові відбивачі: Окупанти намагаються врятувати Кримський міст від ракет Storm Shadow

Російські окупанти стурбовані долею незаконного Кримського мосту, тож встановлюють на ньому примітивні кутові відбивачі.Про це повідомляє рух "АТЕШ", передають Патріоти України.

Так, агенти "АТЕШ" повідомили про активність співробітників ФСБ на Кримському мосту. Російські фахівці, який пригнали з Москви, встановили на конструкцію кутові відбивачі, пофарбовані в сірий колір. Зазначається, що таким чином росіяни намагаються врятувати своє "надбання" від ракет Storm Shadow.

"Це знову підтверджує підготовку росією теракту на ЗАЕС і страх перед відповідними заходами за скоєний злочин", - заявив "АТЕШ".

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...