"Вставання з колін" та назад у СРСР: На росТБ у наказовому порядку будуть показувати "битву за врожай" і "великі надої"

Російські сенатори заявили, нібито селяни теж "борються за Росію".

Вище керівництво Росії продовжує занурюватися в риторику застою часів СРСР. В ефір новинних блоків державних телеканалів найближчим часом повернуться репортажі про «битву за врожай», яку ведуть «заради Росії» жителі сіл. З такою пропозицією на засіданні Ради Федерації виступив у вівторок сенатор Олег Корольов, передають Патріоти України.

«Зараз на величезних просторах Росії, в тому числі і аграрної держави, ведеться битва за урожай, сотні тисяч одиниць техніки, сотні тисяч людей збирають хліб», - заявив Корольов.
Необхідно «звернутися до наших державних ЗМІ хоч разочок показати цю найбільшу битву заради Росії, (битву) селян в пік збирання великого, чудового врожаю», закликав сенатор. «Щоб завтра пішла від нас блискавка-телеграма: від імені всіх членів Ради Федерації звертаємося до вас, шановні керівники каналів, показувати, як у нас люди працюють на полях, збирають урожай. Ми вже відвикли показувати людей праці», - заявила Матвієнко.
Нагадаємо, в федеральному бюджет 2019 року на роботу державних засобів масової інформації виділено 84 млрд рублів, з яких 69,2 млрд - відводиться на фінансування «телебачення і радіомовлення».

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...