Встиг розповісти багато цікавого, навіть імена назвав: Голова СБУ розкрив деталі щодо допитів Медведчука перед обміном

Перед тим, як відправитися на обмін, зрадник України і кум російського президента Володимира Путіна Віктор Медведчук розповів "багато цікавого", інформують Патріоти України.

Як зазначив в інтерв'ю журналістці Наталії Мосейчук голова Служби безпеки України Василь Малюк, Медведчук "давав відповіді на ті питання, які йому задавали, він дав багато цікавих свідчень" і став "якісним обмінним фондом". "У процесі роботи за званим кейсом Медведчука ми задокументували дуже багато цікавих у тому числі персоналій. У процесі роботи по ньому, до речі, ми вийшли у тому числі на слід псевдо-професора, резидент, який працював в Одесі по всій Україні, і у нього на зв'язку були інші персоналії. Навіть в Івано-Франківську були озброєні групи, яких ми затримали одночасно з ним. До речі, він вже отримав 15 років", - заявив Малюк.

Голова СБУ підтвердив, що Медведчук назвав імена діючих політиків. А на уточнення, чи з'явилися після його свідчень у слідства питання до таких політиків, як Турчинов, Яценюк, Аваков і Порошенко, Малюк заявив наступне: "Багато що розповів Медведчук, багато що розповіли інші, багато що зараз розповідає Богуслаєв. Тому, у нас все попереду. У Конституції є принцип презумпції невинуватості, і буде неправильно, якщо я почну зараз озвучувати якісь прізвища".

ППО недоімперії тріщить по швах: Бійці ССО спалили третій російський "Бук" на Сумському напрямку за тиждень (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:55

Не встигли вояки держави-агресора прибрати останки "Буків" вражених 30 квітня, як їм додалося сумної роботи. Оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій уразили ворожий зенітний ракетний комплекс Бук-М1 на Сумському напрямку. Про це повідом...

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...