Встиг відзначитися і на Донбасі: У мережі повідомили про загибель у Лівії російського найманця (фото)

До 2015 року Володимир Скопін був поліцейським в Санкт-Петербурзі.

У Лівії загинув російський найманець, який воював на боці бойовиків на Донбасі, і, зокрема, брав участь в боях за Міус і штурмі Дебальцеве, передають Патріоти України.

Так, 27 січня «Імперський легіон» в соціальній мережі «ВКонтакте» повідомив, що за два останні місяці в Лівії загинув вже «другий легіонер» - такий собі Володимир.

Один з лідерів «Російського імперського руху» Вадим Васильєв стверджує, що у загиблого «Володі» була кличка «Морпіх», і що він «прийшов з поповненням в "Імперський Легіон" напередодні Нового 2015 року».

Журналісти з'ясували, що в акаунті Васильєва є кілька фотографій, зроблених під час війни на сході України в 2015-2016 роках. У тому числі і вбитим найманцем - як з'ясувалося, Володимиром Скопіновим - на фото він крайній зліва.



СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...