Встигнути до параду у Москві: Путін поставив завдання терміново захопити русло Дніпра, щоб дати воду в Крим, - Бабін

До параду, призначеного президентом Путіним на 24 червня, в Криму готуються виконати завдання по розчищенню Північно-Кримського каналу.

Брак води для підприємств окупованого Криму і військових баз, якими Росія напхала півострів, може привести до того, що російська армія почне вторгнення в Херсонську область України. Про можливий напад Кремля в інтерв'ю заявив юрист-міжнародник, екс-представник президента України в Криму Борис Бабін, повідомляють Патріоти України.

За його словами, до параду, призначеного президентом Путіним на 24 червня, в Криму готуються виконати завдання по розчищенню Північно-Кримського каналу. Бабін нагадав, що ФСБ Росії вже офіційно оприлюднила інформацію про нібито попередження терактів в Сімферополі. Російські спецслужби заявили, що люди, які планували вибух, нібито пов'язані з Україною. Це може служити формальним приводом для розв'язання війни.
«Щоб отримати воду, Росія захопить те місце, звідки вода надходить до Криму. Для цього ведеться технічна, політична, військова підготовка», - зазначив юрист, додавши, що провокація з терактом зіграє в цьому не останню роль.
«Все вказує на те, що готується вторгнення і окупація. Російська Федерація знає, що опору з боку України не буде. Тому що ми дивимося в очі Путіну і бачимо там мир. Росія знає, що українська влада деморалізована, не готова до рішучих дій, отже, опору не буде. Сьогодні для Росії відкрито вікно можливостей, і вона, швидше за все, їм скористається. Якщо, звичайно, не трапиться щось надзвичайне», - зазначив Бабін.
Джерело: Гордон

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...

Ситуація складна: Бійці ЗСУ готуються до боїв у самому місті Часів Яр, - боєць ЗСУ

вівторок, 23 квітень 2024, 15:39

У районі Часового Яру на Донеччині ситуація залишається складною. Бійці ЗСУ готуються до боїв у самому місті, а в районі Іванівського українські захисники стяглися з кількох позицій. Проце повідомляє боєць 210-ї ОСБр "Берлінго" з позивним "Балу", перед...