"ВСУ якобы начали взламывать оборону у Николаевки": Гіркін назвав міста ОРДО, які нібито "станут полем боя"

Екс-командир підрозділів НЗФ "ДНР" Ігор Гіркін на своїй сторінці в соцмережі повідомляє, що ЗСУ нібито почали зламувати оборону НЗФ біля Миколаївки Донецької області, передають Патріоти України.
З посиланням на джерела він пише: «Ополчение стоит на позициях и отбивается с помощью ПТУР и пушек „Рапира“ калибром 100-мм. Мотопехотные и танковые подразделения НМ "ЛНР" приведены в полную боевую готовность и выдвигаются к линии фронта».

Крім того, Гіркін додає, що у непідконтрольних Україні Донецьку та Докучаєвську нібито оголошено евакуацію державних установ, сімей членів НЗФ та дитячих установ. Крім того, евакуюється лікарня № 15, в яку влучили снаряди, при цьому він висловлює наступні припущення: «По всей видимости, эти города представляются наиболее вероятным полем боя. Собственно, в этом нет ничего удивительного — ведь именно их оставили вплотную на линии фронта в 14-м и 15-м».

У ворога великі проблеми: Російська ППО все частіше збиває свою авіацію в окупованому Криму

четвер, 18 квітень 2024, 8:56

Російські окупанти дедалі частіше почали збивати власні повітряні судна над тимчасово окупованим Кримом. Причиною "дружнього вогню" російської ППО стала наростаюча напруга через постійні атаки України по російських військових об'єктах на півострові, п...

Ще один фронт російсько-української війни: Буданов визнав, що ГУР воює в Африці - ЗМІ

четвер, 18 квітень 2024, 8:15

Частина бійців ГУР може воювати в Африці проти найманців ПВК Вагнер. Про це у середу, 17 квітня, повідомляє Washington Post з посиланням на керівника української розвідки Кирила Буданова. . "Ми проводимо такі операції, спрямовані на зниження російськ...