Втеча гауляйтера Херсона до Росії: Стерненко показав люксовий готель, де розмістився Стремоусов (фото)

Активісти уважно слідкували за дописами, якими ділився колаборант Кирило Стремоусов. І завдяки цьому їм вдалося визначити, де зараз перебуває гауляйтер Херсона, котрий втік напередодні наступу ЗСУ на Південь, інформують Патріоти України.

Розповідає про любов до Херсона з Воронежа

Зрадники завжди залишаються зрадниками. І наочним прикладом цьому є Кирило Стремоусов, який розповідає про майбутнє Херсона у складі росії з території самої країни-агресорки. Себто він банально втік, адже відчув, що попереду на окупантів очікують дуже непрості часи на Півдні.

Як розповів активіст Сергій Стерненко, небайдужі українці допомогли виявити, де ж зараз перебуває стрємоусов. Вони уважно вивчали його відеозвернення. І не для того, щоб слухати чергові побрехеньки колаборанта, а щоб звертати увагу на деталі. І ось що вони показали.

На одному з відео уважні користувачі мережі побачили Благовіщенський собор міста, на фоні якого і мовить стрємоусов. Ще одна деталь, яка впала у вічі, – жовто-світла чотириповерхова споруда на тому ж проспекті Революції, але вже 29. Там розташований технікум будівельних технологій.


У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...