Втекти не встиг: Призначений окупантами "начальник дільничих" з Ізюму став підозрюваним

43-річному колишньому поліцейському з міста Ізюм повідомили про підозру за фактом державної зради. Чоловіка затримали. Відповідну інформацію опублікувала Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти України.

За даними досудового розслідування, під час окупації Ізюму експоліціянт добровільно перейшов на бік ворога. Колишній правоохоронець прийняв пропозицію представників РФ і обійняв посаду "дільничного інспектора поліції" у так званому Ізюмському районному управлінні поліції Харківської області.

"Згодом за допомогу окупантам він отримав "підвищення" та став "начальником відділу дільничних інспекторів". У липні зрадник разом з російськими військовими та бойовиками "ЛНР" приїхав до своїх колишніх колег та забрав у них трудові книжки", — розповіли у прокуратурі.

Після деокупації Харківщини чоловік намагався втекти, але 23 вересня його затримали в порядку статей 208 та 615 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному за ч. 2 ст. 111 Кримінального Кодексу України (державна зрада, вчинена в умовах воєнного стану) запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

"Просто щоб подивитися, що в ній, в біса, написано": Байден зізнався, що "майже хотів" купити "Біблію Трампа"

середа, 24 квітень 2024, 12:53

У вівторок, 23 квітня, президент США Джо Байден висміяв колишнього президента Дональда Трампа за торгівлю «єдиної схваленої» Біблії. З такою промовою він виступив під час візиту до штату Флорида. Про це повідомляє The Hill, передають Патріоти України. ...

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...