Втекти в Ялту і від'єднати Крим від "родного берега": Чи вдасться Путіну відсидітись від розправи в "кримському Геленжику"? (відео)

Кримчани розповіли про дачу президента Росії Володимира Путіна з хокейним катком.

Басейни з морською водою, вертолітний майданчик прямо в морі, критий татамі та льодовий палац – усе це є на дачі Володимира Путіна в окупованому Криму, передають Патріоти України з посиланням на Радіо Свобода.

Президент Росії зайняв одразу дві резиденції поблизу селища Олива, які до анексії перебували в розпорядженні українського Державного управління справами. Навколо маєтку звели паркан заввишки шість метрів. Він перегородив краєвид на Чорне море з південнобережного шосе. Сусідом Путіна по дачі став голова ФСБ Олександр Бортников.

"До Великодня готувалися. Вікна мили": Безугла знову обурена роботою комітету, у соцмережі відреагували

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:54

“За весь тиждень Комітет ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки не провів жодного засідання, жодного заходу, жодної міжнародної зустрічі, жодного спільного виїзду. Жодної активності не було. Тільки тиша і пусті коридори. Що це?” – напис...

До парламенту Канади внесли законопроєкт про прискорення військової допомоги Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:31

У Канаді планують на законодавчому рівні спростити процес передачі Україні військової допомоги для боротьби із російським повномасштабним вторгненням. У нижній палаті парламенту країни зареєстрували відповідний законопроєкт. Ініціатором документа став ...