"Втягуючись у затяжне протистояння з коміком Зеленським, Путін сам може стати смішним", - журналіст

Сергій Руденко зазначає, що несистемний політик Зеленський почав своє заочне знайомство з президентом Росії без зайвих дипломатичних реверансів.
Зеленський може зробити Путіна смішним. Ілюстрація: соцмережі.

Президент РФ Володимир Путін може стати першою жертвою новообраного президента України Володимира Зеленського. Про це пише український журналіст і політичний оглядач Сергій Руденко у своїй колонці на DW, передають Патріоти України.

“Однак буквально за тиждень після перемоги на президентських виборах художнього керівника студії “Квартал 95″ виявилося, що боятися Зеленського треба не українцям, а Володимиру Путіну. Так-так, саме йому. Адже господар Кремля може стати першою жертвою нового президента України”, – пише журналіст.

Руденко зазначає, що несистемний політик Зеленський почав своє заочне знайомство з президентом Росії без зайвих дипломатичних реверансів.

“Він дорікнув візаві в обмеженні свобод росіян, спробі РФ зруйнувати українську державність, згадав про анексію Криму і окупацію Донбасу. Президент Росії, звичайно, намагався “тримати марку” і в іронічному стилі відповів на заяви Зеленського. Щоправда, вийшло у нього не так добре, як у колишнього капітана КВК”, – додав він.

При цьому, на думку журналіста, Путін, звичайно ж, ще відіграється на новому президентові України.

“Він не звик нікому програвати. Тим більше – шоумену. Однак господар Кремля може повторити помилку Петра Порошенка – втягуючись у затяжне протистояння з коміком Зеленським, Путін сам може стати смішним. І для цього колишній художній керівник студії “Квартал 95″, повірте, знайде достатньо приводів. Адже публічно змагатися з професійним стендапістом – це не зі стерхами літати. Один невдалий жарт – і з великого і могутнього політика, яким себе вважає Путін, він може перетворитися в пересічного гумориста”, – вважає Руденко.

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...

Втричі більше ніж зазвичай: США оголосили великий пакет військової допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 5:25

Міністерство оборони США 24 квітня оголосило про виділення пакета військової допомоги Україні загальною вартістю 1 мільярд доларів – першого відтоді, як Конгрес ухвалив додаткове фінансування для допомоги іноземним союзникам. "Це оголошення є 56 транше...