Втік із війни в Україні прямо додому: У Росії спецназ застрелив дезертира

У Липецькій області Росії місцеві силовики застрелили солдата, який втік з війни проти України. Про це повідомляє влада регіону, передають Патріоти України.

"Виявлено та ліквідовано Дмитра Перова, якого розшукують за самовільне залишення військової частини. Ситуація під контролем силових структур. Загрози для мешканців немає. Ведуться дослідчі заходи", - йдеться в повідомленні.

За інформацією телеграм-каналу Baza, Перова застрелили на території його домоволодіння в селі Нововуглянка Липецької області при спробі затримання. "У момент, коли спецназ зайшов на ділянку, Перов виходив з сараю. Йому скомандували кинути зброю і лягти на землю. У відповідь військовослужбовець відкрив вогонь. Вогнем у відповідь він був знищений", - пише видання.

Раніше повідомлялося, що 31-річний Дмитро Перов 13 січня самовільно покинув зону так званої "спецоперації", прихопивши з собою вогнепальну зброю і гранати. Російські силовики почали його пошуки.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...