"Втікаємо звідси, прилетить - поряд ляжемо": Окупанти зняли на відео перші хвилини після потужного удару ЗСУ


Збройні сили України розгромили позицію армії РФ. Після українського обстрілу на місці базування російських військових залишилось лише згарище, палаюча техніка й трупи. Росіяни, які дивом вижили, накивали п'ятами, передають Патріоти України.

Відео, на якому зафіксовано перші хвилини після "прильотів", з'явилося у мережі та швидко стало вірусним. Зняли відео самі російські військові.

У кадрі видно згарище, палаючий ЗРК "Бук" і щонайменше два знищених окупанти. Також видно, як уцілілі росіяни у паніці бігають і метушаться. "Ноги, руки, кишки, піз*єць! Тікаємо звідси, бо ще раз прилетить – поряд ляжемо", – кричать на відео російські окупанти.

Точні час та місце події невідомі. Український військовий журналіст Андрій Цаплієнкостверджує, що на цьому відео зафіксовані розгромлені позиції армії РФ на півдні України. Увага! На відео присутні зображення трупів російських окупантів і лунає ненормативна лексика.

Сі Цзіньпін заявив, що має намір працювати з Францією для "вирішення української кризи"

неділя, 5 травень 2024, 20:41

КНР має намір працювати з Францією та всім міжнародним співтовариством над пошуком шляхів "вирішення української кризи". Про це у своїй колонці для Le Figaro заявив лідер Китаю Сі Цзіньпін, передають Патріоти України. Як відомо, лідер Піднебесної прибу...

Окупанти вчергове "захопили" завод у Красногорівці, в ЗСУ відреагували

неділя, 5 травень 2024, 19:15

Російські окупанти вчергове заявили про нібито захоплення опорного пункту на заводі в центрі Красногорівки на Новопавлівському напрямку. Речник оперативно-стратегічного угрупування військ "Хортиця" Назар Волошин в коментарі Ліга спростував, що місто вз...