Вторгнення в Україну шкодить здоров'ю: У Путіна помітили схожі із Гітлером симптоми (відео)

На нещодавньому відео, де знято момент зустрічі президента Росії Володимира Путіна з білоруським диктатором Олександром Лукашенком, можна чітко роздивитися, як права рука лідера РФ починає тремтіти, і він намагається притиснути її до грудей, щоб зупинити тремор, передають Патріоти України.

Експерти проводять паралель із главою нацистської Німеччини Адольфом Гітлером. На "знаменитому" відео, знятому вже майже перед смертю тирана, коли він відправляє на війну дітей з організації "Гітлерюгенд", впадає у вічі, як трясеться його ліва рука. Відкрився цей факт світові завдяки тому, що ці "невдалі" кадри не знищили, зазначає виданняThe Daily Mail.

На зустрічі з Лукашенком, яка пройшла ще до початку вторгнення в Україну, можна чітко побачити, як перед потисканням рук у Путіна мимоволі тремтить права рука. Щоб зупинити це, він притискає її до грудей. Під час бесіди у кріслах лідер РФ то однією, то другою рукою чіпляється за ручки крісла.

Відразу з'явилися чутки про стан здоров'я російського диктатора. Також виникають паралелі зі станом здоров'я Гітлера. Кадри, зняті з лідером нацистів у 1944 році, дуже подібні на сьогоднішні відео з Путіним.Незадовго до повної поразки у війні Гітлер востаннє вийшов на публіку, щоб заохотити похід на війну підлітків. Поки правою рукою він тиснув дітям руки і торкався щік, його ліва рука безконтрольно тремтіла.

На відео зустрічі з військовими, виявленому у східнонімецькій кінолабораторії в 1970-х роках, у Гітлера також тремтить ліва рука. Багато експертів схильні вважати, що Гітлер мав хворобу Паркінсона, яка погіршує контроль м'язів, рухливість, поставу та розумову діяльність. Особистий лікар Гітлера Теодор Морель вперше побачив ознаки тремору в 1941 році, але тоді він списав цей стан на стрес. В останні дні війни лікар дійшов висновку, що це "тремтливий параліч" – так у ті роки називалася хвороба Паркінсона.

На нещодавній зустрічі з головою Міноборони РФ Сергієм Шойгу експерти також відзначили дивний стан Путіна – бовтання ногою, згорбленість, опухлі обличчя та шия, рука, що вчепилася в кут столу. Це додало ще більше олії у вогонь роздумів про те, на що хворий російський диктатор. Проте за короткими відеокадрами судити точно не можна, ми можемо лише констатувати, що Путін змінився, що "щось пішло не так" із його здоров'ям.

Втрати все відчутніші: Нафтопереробка в Росії впала до річного мінімуму - це результат атак дронів СБУ, - Bloomberg

середа, 24 квітень 2024, 8:50

Нафтопереробка на російських заводах у квітні 2024 року впала практично до річного мінімуму. НПЗ (нафтопереробні заводи) в РФ квітні видавали лише 5,23 млн продукції на добу, що є майже найнижчим рівнем з травня-2023. Ключовою причиною падіння стали ре...

"Логістика запрацює саме в цей період": Коваленко розповів, як конкретно Україна може використати американську військову допомогу

середа, 24 квітень 2024, 8:30

Військовий експерт Олександр Коваленко заявив, що завдяки американській допомозі Київ зможе стабілізувати лінію оборони, а також почати формувати резерви для контрнаступальних дій. Хоча затримка її надання негативно позначилася на ситуації на фронті, н...