Втрачає менше вояків і перемагає той, хто більш технологічний: Зеленський озвучив співвідношення втрат на фронті

Українські танки у Вовчанську На найгарячіших напрямках на фронті в Україні співвідношення втрат складає 6 росіян до 1 українця. Про це сказав президент Володимир Зеленський в інтерв'ю колумністці The Philadelphia Inquirer Труді Рубін, оприлюдненому у неділю, 30 червня.

"Справді, у них (росіян – ред.) набагато більше людей. Справді, ми бережемо своїх людей більше. І, справді, у нас людей не буде більше, ніж у росіян. Але в цьому всьому ми повинні подивитися, що в нас сьогодні гине 1 українець до 6 росіян... Зараз на Харківському напрямку, на Покровському напрямку – зараз цифри 1 до 6" ", – заявив він.

Зеленський наголосив, що сучасна війна – технологічна. Тому на фронті перемагає той, хто більш технологічний.

Нагадаємо, наприкінці травня президент України заявив, що втрати росіян під час їхнього наступу на Харківську область становили 8 до 1 українця.

А 14 червня в ЗСУ заявили, що з початку нового наступу на Харківському напрямку росіяни втратили 4 тис.

Позитивний сигнал? Орбан на зустрічі з Зеленським пообіцяв відкрити першу українську школу в Угорщині

вівторок, 2 липень 2024, 15:24

Президент України Володимир Зеленський та прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан, який прибув до Києва, під час переговорів домовились про відкриття першої школи для україномовних дітей на території Угорщини, передають Патріоти України. Під час перемов...

Хитрий план друга Путіна? Орбан запропонував Зеленському припинити вогонь перед початком мирних переговорів

вівторок, 2 липень 2024, 14:56

Україна повинна припинити вогонь перед початком мирних переговорів з Російською Федерацією. Про це заявив прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан, передають Патріоти України. "Війна, в якій ви зараз живете, дуже інтенсивно впливає і на безпеку Європи. Ми...