Втрата Лимана дуже засмутила Путіна - він буде радитись з шаманами, що робити далі, - ЗМІ

Втрата Лимана та низки інших населених пунктів, оголошених напередодні Путіним приєднаними до Росії у складі чотирьох областей України, негативно позначилася на настрої президента РФ. Про це повідомляє російський опозиційний Telegram-канал "Генерал СВР", передають Патріоти України.

На додачу, Кадиров і Пригожин, що його підтримав, які публічно звинуватили Генштаб і міністерство оборони РФ у втраті територій та назвали персонально відповідальних за це генералів, взагалі ввели Путіна в смуток і фактично позбавили його можливості застосувати санкції до будь-якого.

Тепер кадрові рішення президента щодо будь-якого представника керівництва військового блоку будуть сприйняті російськими елітами як перекіс у бік посилення позицій Кадирова та Пригожина, що, безумовно, викличе невдоволення всередині як мінімум силових еліт.

Мало того, якщо Путін вчинить так, як вимагає Кадиров, це буде потужним сигналом слабкості президента, який піддається вже навіть не маніпуляціям, а відвертому тиску, і паніка в елітах, які побоюються втратити поточний status quo, гарантована.

"Зараз в Росії і суспільство, і еліти перебувають у стані наймогутнішої турбулентності за весь час правління Путіна, тому будь-який перекіс у системі "стримувань і противаг", яка вибудовувалась понад два десятки років, може закінчитися крахом режиму. Тому Путін швидше послухається рекомендацій шаманів, з якими йому організована зустріч у ці вихідні, ніж ризикне піддатися публічному тиску, якщо, звичайно, шамани не порекомендують те саме, що і Кадиров і Пригожиним", – пише "Генерал СВР".

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...