Втрати на $20-30 млн: Українські розвідники знищили російські "Панцири" на Бєлгородщині (відео)

У суботу, 6 січня, воїни-розвідники підсмажили 2 російських "панцири" у Бєлгородській області. Про це повідомляє офіційний телеграм-канал ГУР, передають Патріоти України.

Сьогодні, 6 січня, відбулася чергова спецоперація української розвідки, спрямована на ослаблення держави-агресора РФ. "У межах складної місії, реалізованої за сприяння платформи United24, оператори української воєнної розвідки вдарили по позиціях російської ППО на території Бєлгородської області", - йдеться в повідомленні.

Внаслідок вдалого удару знищено 2 російських "панцири". Зенітні ракетно-гарматні комплекси оцінюють у $10-15 млн за одиницю.


Тільки одна причина: Сікорський розповів, коли Польща буде збивати російські ракети над Україною

неділя, 8 вересень 2024, 6:59

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський заявив, що Польща має законне право збивати російські ракети, якщо вони становлять загрозу для українських атомних електростанцій. Про це він повідомив у інтерв'ю ВВС, передають Патріоти України. Від...

"Ми не можемо поводитись як росіяни, але...": Україна обмежує привілеї російських військовополонених - Лубінець

неділя, 8 вересень 2024, 6:41

У полонених російських окупантів більше немає права здійснювати телефонні дзвінки з України. Про це в ефірі телемарафону повідомив уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець, передають Патріоти України. . Він наголосив, що наразі в Укр...