Втрати "надихають": У районі Мар'їнки окупанти колективно відмовляються від боїв,, - Генштаб ЗСУ

В підрозділах російських окупаційних військ, що знаходяться в районі Мар’їнки, почастішали випадки колективної відмови від участі у бойових діях. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України у вечірньому зведенні, передають Патріоти України.

"Встановлено, що основними чинниками, які на це впливають, є великі втрати в живій силі, несвоєчасне забезпечення окупантів боєприпасами, відсутність у достатній кількості засобів індивідуального захисту та примус військовослужбовців ЗС РФ до ведення штурмових дій без підтримки важкої техніки та артилерії", - йдеться у повідомленні.

Війна в Україні - останні новини

Війська окупантів основні зусилля зосереджують наразі на чотирьох напрямках на сході, там здійснили понад 40 невдалих атак.

Основні зусилля противник зосереджує на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Як зазначав Генштаб, на Запорізькому та Херсонському напрямках противник продовжує вести оборонні дії.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...