Втрати Росії та України можуть зрівнятися: Британський аналітик прогнозує "паузу" в боях за Донбас

Бої за схід України вимотують і Росію, і Україну. Про це в ефірі Sky News розповів британський професор, аналітик Майкл Кларк, коментуючи слова президента Володимира Зеленського про загибель 100-200 солдатів ЗСУ в день, передають Патріоти України.

Він зазначив, що незабаром у бойових діях може настати "пауза". Кларк нагадав, що протягом попередньої фази війни втрати РФ були набагато вищими, зараз вони приблизно рівні — це означає, що обидві сторони можуть втратити близько 3 тисяч солдатів протягом місяця.

За словами Кларка, на Донбасі йде "справжня рукопашна сутичка в стилі Другої світової війни", коли війська б'ються вулиця за вулицею. "Це так жахливо, як тільки ви можете собі уявити", говорить він.

Оскільки обидві сторони втрачають таку кількість солдатів, професор Кларк каже, що жодна з них не зможе протриматися так довго, тому "буде пауза, поки обидві сторони переведуть дух".

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...