"Втрати у 30 і 50 тисяч людей - це ніщо у порівнянні з нашими цілями": Путіну начхати на своїх солдат, але дуже шкода техніки

У LiveJournal злили буцімто кремлівський інсайд відеонаради Путіна з наближеними військовими злочинцями 21 березня. На нараді начебто мовилось, зокрема, про мобілізацію, втрати, а також нову "дату перемоги Росії" у війні. Текстом публікації з "Живого журналу" поділився військовий кореспондент Андрій Цаплієнко у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України.

У публікації на LiveJournal йдеться, що Путін 21 березня у режимі відеоконференції начебто провів нараду з Миколою Патрушевим, Сергієм Шойгу, Валерієм Герасимовим та Олександром Бортніковим.

Під час обговорення поточної ситуації на фронті буцімто зайшла мова про втрати російських військ, і Герасимов охарактеризував їх як "значні". На цьому Путін перебив свого посіпаку і запитав: "Що означає значні? Допустимі втрати у 30 і 50 тисяч людей – це ніщо у порівнянні з тими цілями, яких вдасться досягнути після перемоги".

Крім того, новий крайній "термін перемоги" у війні Путін начебто обмежив 7 травня. Саме до цієї дати він буцімто планує змусити українську владу підписати домовленості, які можна буде презентувати на внутрішньому ринку, як капітуляцію України, і провести "тріумфальний парад перемоги".

У ході наради Путін дорікнув Герасимову за великі втрати озброєння і запропонував більш розумно застосовувати військову техніку. Фактично, оскаженілий диктатор напряму наказав Герасимову не зважати на втрати живої сили, а передусім берегти техніку.

Стосовно мобілізації населення, Патрушев начебто доповів, що підготовка до процесу завершена, і у разі відповідного розпорядження її проведуть оперативно та в найкоротші терміни.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...