Втрати у підрозділах бойовиків ОРДЛО іноді досягали 100% особового складу при наступі ЗСУ, - ГУР Міноборони

Війська РФ кидали "мобілізованих" з ОРДЛО на позиціях без підтримки та допомоги при відступі, тому за даними розвідки, втрати у підрозділах терористів «Л/ДНР» іноді досягали 100% особового складу. Пресслужба ГУР Міноборони пише, що назріває конфлікт між представниками Росії та «мобілізованими з території ЛДНР», передають Патріоти України.

«Оскільки під час відступу росіяни кидали „мобілізованих“ на позиціях без підтримки та допомоги. Через це втрати у підрозділах бойовиків ОРДЛО іноді сягали 100% особового складу», — йдеться у повідомленні.

Також, за даними розвідки, окупанти під час відступу з території Харківської області залишили понад 200 одиниць військової техніки, у тому числі танки Т-72Б3М, Т-80БВМ, Т-80УЕ, БМП-2, САУ та автомобілі. Найбільше техніки було залишено в районі Балаклії на території ремонтної бази, пише ГУР.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...