Втрати ворога величезні: Закривавлені та обгорілі тіла окупантів везуть у Херсон "КамАЗами"

У російських військах на Херсонщині дуже великі втрати особового складу. Тому тіла загиблих вони перевозять у тимчасово окупований Херсон "КамАЗами". При цьому привезені тіла загарбники просто скидають одне на одне, повідомляє 24 канал із посиланням на джерела у спецслужбах, передають Патріоти України.

Температура повітря у Херсоні цього тижня становить +25...+27 градусів. Проте російські військові не квапляться відправляти тіла ліквідованих окупантів додому для поховання.

Загиблі окупанти так і залишаються на довгий час під палючим сонцем. Через це у місті вже поширюється відповідний неприємний запах і стало більше мух. Також повідомляється, що лікарня у Новій Каховці на Херсонщині уже забита пораненими російськими загарбниками. У багатьох із них поранення, несумісні з життям.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...