Втратила близьку людину: У родині Тимошенко сталася трагедія (фото)

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко 3 вересня не була присутня на сесії Верховної Ради через смерть двоюрідної сестри, Тетяни Шарапової, повідомляють Патріоти України.

Дочка тітки Юлії Володимирівни – Антоніни Ульяхіної, голови Дніпропетровської обласної організації "Батьківщини", померла у Дніпрі у віці 47 років.

Відспівували померлу 2 вересня у дворі будинку, де живе 82-річна мати Тимошенко. Її будинок і будинок Антоніни Ульяхіної розташовані по сусідству, фактично в центрі міста. За словами сусідів, туди з'їхалися дорогі автомобілі, поруч припаркувалася карета "швидкої допомоги", мікроавтобус ритуальної служби, пізніше під'їхав чорний катафалк-лімузин.Офіційне прощання із двоюрідною сестрою Юлії Тимошенко відбулося 3 вересня у Дніпрі, у театрі ім. Шевченка.

Відомо, що Шарапова займалася бізнесом, її сім'я володіла кількома кафе у Дніпрі, зокрема кав'ярнею "Золота рибка" у центрі міста. У декларації про доходи Тимошенко зазначено, що будинок площею 588 квадратних метрів у селищі Козин під Києвом народна депутатка орендує у двоюрідної сестри. Також, як і земельні ділянки, площею 1500 і 1800 кв. м. в тому ж Козині.

Джерело: КП в Україні

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...