Втратить все! Спливли скандальні факти про "смотрящих" над Києвом від Зеленського (відео)

Призначення ресторатора, народного депутата Миколи Тищенка черговим "смотрящим" над Києвом, яке пролобіював помічник президента Андрій Єрмак, незабаром призведе до втрати в країні захмарного рейтингу Володимира Зеленського та його партії "Слуга народу". Про це на своїй сторінці у Facebook написав журналіст Сергій Грішин, передають Патріоти України.

За його словами, представники глави держави розгорнули бурхливу діяльність у столиці, зустрічаючись із впливовими людьми й запевняючи, що "всі серйозні питання відтепер можна вирішити тільки через них".

"Наприкінці літа з кіно, в якому Боклан брав інтерв'ю у Зеленського, українці дізналися про існування Андрія Єрмака. Який, не знаю як, потрапив до оточення президента і став його помічником. Відповідає там за зовнішню політику. Її "успішність" можемо оцінити, наприклад, за візитом Зеленського до США, стенограмою з Трампом, скандалом із Джуліані. Також Єрмак активно педалював "формулу Штайнмаєра" в тому вигляді, в якому вона стала публічною", — зауважив він.

Однак акцентував увагу не на міжнародних справах помічника. Посилаючись на власні, обізнані джерела, журналіст зауважив, що Андрій Єрмак вирішив "ґрунтовно зайнятися питанням Києва". Щоправда, не особисто, а через "протеже" — київського ресторатора, віднедавна нардепа Миколу Тищенка.

"Так, саме того, котрий порівнює державу з надувною лялькою, а помічниця-модель якого не знає, скільки депутатів у Раді і хто був першим президентом України. Кажуть, Єрмак давно веде Тищенка і максимально його підтримував як кандидата від "Слуги народу" на мажоритарному окрузі. І став він не просто депутатом, а заступником голови Комітету з питань інфраструктури (ну, а чим будівництво ресторанів не інфраструктура?)", — пише Грішин.

За його словами, очевидно, отримавши відповідні інструкції, Микола Тищенко розгорнув бурхливу діяльність у столиці й почав поводити зустрічі з різними людьми у ролі "смотрящого" від Зеленського. Мовляв, стверджує, що всі важливі питання відтепер можна вирішити тільки через нього.

"А Київ, це вже великі фінансові теми — від контролю діяльності "Київміськбуду" і всіх супутніх — недобудови, обдурені вкладники, афери з житлом. І до будівництва доріг, мостів, метро на Троєщину", — додав він.

Грішин переконаний, що ресторатор Тищенко, який потрапив до Ради волею долі й на питання про "формулу Штайнмаєра" відповідає, що треба взяти інструкцію від надувної ляльки, а також інші подібні "смотрящі" у підсумку своїми діями підірвуть довіру українців до президента. Адже через такі призначення влада в країні просто перетворюється на посміховисько.

"Уявляю, як на нього реагують серйозні дяді, коли він їм заряджає, що "смотрящий" і проблему треба вирішувати через нього. Думаю, ще кілька таких "призначень" від представників команди Зеленського, які вирішують свої справи від його імені, — і про теперішній захмарний рейтинг можна буде дуже скоро забути", — резюмував журналіст.

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставку Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...

"Коли ти сидиш, скажімо, в Петербурзі": Буданов спрогнозував новий наступ росіян та назвав умову закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:45

Вже у червні Росія може почати великий наступ, щоб спробувати захопити всю територію Донецької та Луганської областей. Після цього росіяни зосередяться на президентських виборах у Сполучених Штатах Америки та їхніх наслідках. Так вважає очільник Головн...