"Втратити 10 тисяч солдатів для Путіна - це як сходить у туалет": Ветеран АТО розповів, чому РФ - "країна-фейк"

Війна проти України показала, що Росії, як держави, просто не існує. Це країна-фейк, яка вбиває, мародерствує та кидає своїх убитих солдатів на полі бою. Про це в інтерв'ю "Спільно" заявив ветеран АТО Михайло Майман, передають Патріоти України.

Він також пояснив, що росіяни фактично перетворилися на зомбі, та не розуміють, куди йдуть. "Росія і є фейк – фейкова держава, якої не існує", – сказав ветеран АТО.

Російського солдата як такого, на переконання українського військового, також немає. "Ми бачимо, у чому вони ходять, у чому вони одягнені, вони грабують наших бабусь, забирають у них варення, яке закривали вони своїм онукам, а зжирають їх голодні російські солдати", – наголосив військовий.

Він також розкритикував командування ворога за ставлення до вбитих, яких РФ навіть не хоче забирати. "Втратити 10 тисяч солдатів для Путіна – це як сходить у туалет, він викидає їх… Вони їх навіть не забирають із поля бою! Я не розумію, як можна залишити свій народ на чужій землі", – сказав український захисник.

Сам російський народ, як зауважив Майман, виявився зомбованим кремлівською пропагандою і не розуміє, що відбувається насправді в Україні. "Це зомбований народ, вони не розуміють, куди вони йдуть, вони не розуміють, що вони нас не рятують, вони не розуміють, що нас вбивають, вони відправляють своїх дітей на вірну смерть", – підкреслив Майман.

Перші F-16 будуть в Україні влітку: Мельник назвав їхнє головне завдання

неділя, 19 травень 2024, 9:40

Перші зразки винищувачів F-16, які Україна може отримати влітку, дадуть змогу більш ефективно вирішувати поточні проблеми на фронті. Зокрема, за допомогою F-16 може знищуватися російська авіація, що атакує Україну керованими авіабомбами. Таку думку в е...

Міністр оборони ФРН Пісторіус терміново запросив ще 3,8 млрд євро для України, до практично повністю розписаних 7,1 млрд з держбюджету-2024

неділя, 19 травень 2024, 9:23

Німеччина упевнено утримує лідерство серед європейських країн за обсягом фінансування оборони України. Журналісти вказують, що із наявних 7,1 млрд євро, які уряд Німеччини виділив на військову підтримку України цього року, майже все розподілено, лише 3...