Втретє не поїде: ЗСУ ліквідували сержанта з РФ, який повернувся на фронт після серйозного поранення

Українські військові ліквідували сержанта російської армії Олександра Чадова з Волгоградської області. Він так хотів воювати, що вирішив повернутися на фронт навіть після серйозного поранення. Про це повідомив журналіст-розслідувач Іраклі Комахідзе, передають Патріоти України.

Чадову було 35 років, його знищили 4 серпня у Донецькій області. Цікаво, що окупант міг би відсвяткувати свій день народження, якби не повернувся на фронт — не дожив всього місяць.

Повідомляється, що Чадов з юних років цікавився військовою службою. Раніше він вже брав участь у бойових діях на території Нагірного Карабаху. Там він воював з лютого по червень 2021 року. За нібито "відмінне виконання завдань" російське командування йому навіть дало медаль.

Чадов навіть не вагався, коли з'явилась можливість поїхати вбивати українців. Своє поранення він отримав у червні 2022 року і потрапив до шпиталю, де йому, судячи з усього, було нудно лежати.

Окупант вирішив повернутись на фронт та продовжити геноцид українського народу. "Друга ходка на "Z-операцію" закінчилася летальним кінцем", – прокоментував Комахідзе. Вояку поховали лише 19 серпня у рідному Камишині Волгоградської області.


Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...