"Вважаю подібні серіали інформаційною диверсією проти Держави Україна": Ярош виступив проти "Сватів"

Радник головнокомандувача ЗСУ, командувач Української добровольчої армії (УДА) Дмитро Ярош виступив проти серіалів, до створення яких причетна Росія. Із заявою він виступив на своєму акаунті у Facebook ввечері 29 грудня, передають Патріоти України.

"Вважаю спільні російсько-українські серіали інформаційною диверсією проти Держави Україна... Імперська, антидержавна по суті серіальна вакханалія має бути припинена", – написав Ярош.

Він уточнив, що має на увазі, зокрема, серіал "Свати", створений студією "Квартал 95" президента України Володимира Зеленського. Командувач УДА закликав до заборони подібних серіалів, назвавши їх "ФСБшним вкиданням". Виступив Ярош також за заборону гастролей українських артистів у Росії. Він вважає, що виступи на території країни-агресора мають кваліфікуватися як держзрада. “Все, що діє на шкоду державі, має бути знешкоджено. Тому що у нас війна за незалежність”, – констатував командувач УДА.

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...

Генштаб закликав не втягувати ЗСУ в політичну боротьбу, Ганна Маляр різко відреагувала

вівторок, 16 квітень 2024, 22:42

16 квітня Генеральний штаб Збройних сил України заявив у Facebook про появу спекуляцій щодо системи комунікацій Генштабу, передають Патріоти України. "Останнім часом з'являється чимало спекуляцій щодо системи комунікацій Генерального штабу Збройних сил...