"Вважаю себе більш компетентним, ніж Путін": Терорист Гіркін заявив, що хоче стати президентом РФ

Ексватажок "ДНР" та міжнародний терорист Ігор Гіркін, який наразі перебуває під вартою у СІЗО "Лефортово", вирішив висунути свою кандидатуру на пост президента Росії. Він вважає, що має низку низку переваг перед нинішнім очільником країни-агресора, диктаром Володимиром Путіним, передають Патріоти України.

Їх Гіркін докладно описав у своєму Telegram. Насамперед терорист зауважив, що він є більш компетентним у військовій справі, ніж очільник Кремля.

"Я вважаю себе більш компетентним у військовій справі, ніж чинний президент, і абсолютно точно, ніж чинний міністр оборони, тому міг би виконувати обов'язок верховного головнокомандувача як належить за Конституцією РФ", – заявив військовий злочинець.

Далі Гіркін вказав на те, що Путіна багато років "водили за ніс" американські та європейські лідери, оскільки політик нібито надзвичайно довірливий. "Я, навпаки, ніколи не вірив їм ні на гріш", – зауважив терорист.

Також Гіркін вважає Путіна "надто добрим", оскільки той не звільнив жодного міністра, хоча після початку "СВО" виявилося, що Росія до війни не готова."Я ж зовсім не такий добрий, що можу довести на практиці", – додав він.

Далі Гіркін зауважив, що через дружбу та кумівство Путина у верхівці влади РФ відбувається розкрадання держбюджету. "У мене немає жодного друга навіть мільйонера, туго з друзями-підприємцями, взагалі друзів небагато і здебільшого, всі вони – люди небагаті. Відповідно, поступатися бажанням друзів на шкоду економіці Росії мені не доведеться", – аргументував терорист.

Також він назвав Путіна "високоморальною людиною", яка "твердо виконує обіцянки, дані тим, хто привів його до влади наприкінці лихих "дев'яностих"". "Я ж нікому нічого не обіцяв і тому можу проігнорувати всі особисті поруки всіх президентів РФ з 1991 року до теперішнього часу, якщо вважаю, що це корисно для народу і держави", – наголосив Гіркін

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...