Ввечері у Криму знову "бавовна": Окупанти заявили, що в Євпаторії та Севастополі "працює ППО" (відео)

Сьогодні ввечері у Криму знову лунають вибухи. Тепер естафету перейняла Євпаторія. Російські загарбники кажуть, що над містом працює ППО. Згодом вибухи пролунали у Севастополі, інформують Патріоти України.

Жителів міста налякали вибухи. Окупаційна "влада" півострова одразу взялась заспокоювати містян, що працює ППО.

"Це вже не смішно": люди налякані вибухами у Євпаторії

Жителі Євпаторії діляться відеозйомкою того, що відбувається у місті. На задньому фоні можна почути, що "це вже не смішно". Один з чоловіків зауважив, що збирає речі і "валить".

Також місцеві жителі повідомили журналістам "Суспільне", що крім Євпаторії вибухи чутно у сусідньому селищі Заозерне. Тим часом телеграм-канали у Криму повідомляють, що пусків ракет у Євпаторії було 2. І, скоріше за все, ціль таки збили. Але що за ціль – невідомо.

"Наші джерела повідомляють, що "комплекс С-400 ракетою збив ціль над Євпаторією". Що за ціль, поки що мовчать. Пусків ракет було два", – йдеться у повідомленні.

У Севастополі теж "хлопки"

Трішки пізніше вибухи пролунали у Севастополі. Чи є влучання у ціль наразі невідомо, проте у небі чітко видно роботу ППО. Зауважимо, що вибухи у Севастополі лунають другий вечір підряд.

Окупанти запевняють, що Крим "під надійним захистом"

"Радник" головного гауляйтера криму сергія аксьонова олег крючков запевняє, що Крим під надійним захистом. "У Євпаторії, ймовірно, спрацювала система ППО, Крим під надійним захистом", – заявив окупант Крючков.

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...