Ввести в оману МАГАТЕ: Окупанти збирають підписи мешканців Енергодару

Російські загарбники збирають підписи мешканців окупованого Енергодару для введення в оману представників Міжнародного агентства з атомної енергії. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації при Раді з національної безпеки і оборони України в Telegram, передають Патріоти України.

"Ворог створив дезінформаційний лист представникам МАГАТЕ і збирає підписи населення Енергодара", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, окупанти продовжують розвивати дезінформаційну кампанію щодо обстрілів ЗАЕС нібито українськими військовими. "Зараз ворог збирає підписи населення Енергодара під заявою, в якій вимагають припинити обстріл атомної станції нібито силами ЗСУ. Це маніпуляція, мета якої введення в оману внутрішнього населення тимчасово окупованих територій, а також інспекції МАГАТЕ", - наголошується у повідомленні.

При цьому, російські окупанти катують працівників ЗАЕС, щоб змусити їх нічого не розповідати інспекторам МАГАТЕ про ризики для нормальної роботи станції. "Таким чином рашисти штучно створюють умови, щоб МАГАТЕ зробило потрібні їм висновки, а у всіх проблемах звинуватило Україну!", - йдеться у повідомленні.

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...