"Ви багаті завдяки нам": РФ хоче виставити Польщі рахунок на 750 млрд доларів

Очільник Державної думи РФ В'ячеслав Володін заявив, що Польща нібито має розрахуватися з Росією за те, що радянська армія звільнила її від німецьких окупантів. Свою заяву він опублікував у Телеграм, передають Патріоти України.

Політик заявив, що третина нинішніх польських територій являють собою райони з розвиненою інфраструктурою, промисловими підприємствами, а також багаті на природні ресурси нібито "завдяки" РФ.

Також Володін видав, що після Другої світової війни радянський народ "витратив на відновлення та розвиток Польщі за сьогоднішніми оцінками понад 750 млрд доларів".

Раніше В'ячеслав Володін закликав "притягнути до відповідальності" президента Польщі Анджея Дуду за слова, що Росія має виплатити репарації за Другу світову війну. У Дуди та в МЗС Польщі заявили, що не будуть на це реагувати.

"Чисткам" бути? Розвідка Великобританії дізналася про допит у Росії ще одного заступника Шойгу

середа, 1 травень 2024, 15:30

За даними британської розвідки, російська ФСБ допитала першого заступника міністра оборони РФ Руслана Цалікова у справі про корупцію в міністерстві, передають Патріоти України. Деталі: Як зазначено, до розслідування справи заступника міністра оборони Р...

Третій номер в ієрархії Міноборони РФ: ФСБ допитала ще одного заступника Шойгу, - британська розвідка

середа, 1 травень 2024, 13:54

ФСБ допитала першого заступника міністра оборони Росії Руслана Цалікова у справі про корупцію в міністерстві - це фактично "третій номер" в ієрархії Міноборони РФ після Шойгу. Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії у мережі X (Twitter)...