“Ви, бл**і, будете сидіти на параші”: Проросійський нардеп Кива записав "Обращение к СБУшным бл*дям!!!" і запевняє, що його тітушня "Патріоти за життя" все ще в дії

Народний депутат від ОПЗЖ Ілля Ківа звинуватив Службу безпеки України у фальсифікації свідчень, а також у намірі скоїти вбивство свідка. Відповідне звернення Ківа опублікував у своєму телеграм-каналі, зазначають Патріоти України.

У ролику Ківа багаторазово обзивав співробітників СБУ нецензурними словами. При цьому він кілька разів повторив, що його організація “Патріоти за життя” не порушувала українське законодавство, а справа проти одного з її членів Олега Ширяєва була “вибита” зі свідка і сформована на фальшивих свідченнях.

Крім того, Ківа заявив, що співробітники СБУ “нікого не заарештували”, а їх свідок, свідчення якого використовували для підозри Ширяєву, зараз в Генеральній прокуратурі дає Зворотні свідчення.

“Ви, б##ді. Цей свідок вже в Генеральній прокуратурі розповідає, як Ви у нього ці свідчення вибивали. Як ви його залякували і як ви готувалися до його ліквідації”, – сказав депутат.

За словами Ківи, його організація жива, а СБУ доведеться відповідати за те, що вони “вкрали людину”, а також за погрози і побиття заради видобутку “неправдивих свідчень”. Також Ківа заявив, що СБУ нібито готувала “ліквідацію свідка”, який став їм більше не потрібен. Нардеп, звертаючись до співробітників СБУ, сказав, що “кожен з них опиниться на тюремній параші”.

Такою реакцією ОПЗЖіста зобов'язані тим, що СБУ викрило злочинного угруповання, за якою стояв Кива.

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.

У Харківській області дрон окупантів влучив у машину волонтерів – ОВА

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:28

26 квітня безпілотник, скерований армією країни-агресора Росії, атакував цивільний автомобіль у Харківській області. Про це голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Telegram, передають Патріоти України. За його словами, інцид...