Ви боїтеся нас: Порошенко жорстко відповів на проплачені владою мітинги "тітушок" (відео)

П’ятий Президент України та лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко подякував активістам і волонтерам, який зібралися біля його дому на противагу “тітушкам”, котрі на замовлення Банкової намагалися влаштувати провокації поряд його домівки, зазначають Патріоти України.

Порошенко наголошує, що остання проплачена владою “акція”, свідчить що Банкова боїться відповідальності за свої злочини і всіляко намагається відвернути від себе увагу медіа і суспільства. Про це п’ятий президент України заявив на своїй сторінці у Facebook.

Ми сьогодні побачили, що російськомовні тітушки за гроші готові продати Україну. Цим брудним сценарієм, зробленим за гроші, вкрадені у платників податків, вони намагаються відволікти увагу, щоб уникнути відповідальності. Дякую ветеранам та активістам, які не дали цьому відбутися. Ви усі великі молодці!.
Петро Порошенко

Також Петро Порошенко окремо звернувся до Офісу президента.

“Володимире Олександровичу, ми вас точно не боїмося, а от ви – боїтеся нас”, – підкреслив лідер “ЄС”.

Нагадаємо, у селище Козин під будинок лідера партії “Європейська Солідарність” Петра Порошенка знову привезли організованих “тітушок”, яких намагаються видати за “обурену громадськість”. Мета влади, яка організувала це шоу, відвернути увагу від акції, яка запланована на неділю.

У цей час Петро Порошенко в’яже маскувальні сітки для фронту разом з волонтерами.

Згодом фракція “Європейської Солідарності” звернулася до Уповноваженої з прав дитини Дарини Герасимчук щодо проплачених “мітингів” у Козині, де були залучені неповнолітні.

До того ж в громадській організації “Солідарна Молодь” з’ясували, що учасникам “мітингу” під будинком п’ятого президента Петра Порошенка в Козині платять від 700 до 1000 гривень.

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...