Ви будете здивовані! Зеленська, Порошенко і Кличко: Які ін'єкції робили перші леді і скільки коштують уколи краси (відео)

У ЗМІ розповіли, які ін'єкції робили перші леді України, а також скільки вони витратили на них. Як виявилося, деяким з них пощастило хорошою генетикою, але є ті, хто вдавався до хірургічних втручань передають Патріоти України.

Пластичний хірург Сергій Дербак проаналізував обличчя Олени Зеленської, Марини Порошенко і Наталії Кличко. Ві Як стало відомо, у 59-річної Марини Порошенко хороша генетика, але у неї є деякі особливості. Наприклад, надлишкові жирові відкладення в області брилів. Через об'ємні скули колишньої першої леді можна сказати, що в неї є філери і тому жінка має свіжий вигляд.

Також видно, що Порошенко часто відвідує косметолога і намагається зберегти свої природні дані. За словами Дербака, ймовірно, незабаром Марині доведеться звернутися до хірурга і зробити контурну пластику, вартість якої становить близько 2000-5000 доларів на рік.

Щодо 43-річної Олени Зеленської український хірург підкреслив, що у неї дуже доглянуте обличчя, але все ж таки вона робить такі ін'єкції як ботулінотерапія, плазмоліфтінг, мезотерапія, а також гіалуронова кислота для свіжості.

Фахівець упевнений, що саме завдяки цим процедурам шкіра першої леді має бездоганний вигляд. Зазначається, що Зеленська, як і Порошенко, витрачають однакові великі суми грошей на свою красу.

47-річна Наталія Кличко має зморшкувату і стоншену шкіру, яку міг би виправити косметолог. Але, за словами Дербака, жінка не женеться за омолоджувальними ін'єкціями.

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...